Op zoek naar een autoverzekering die bij je past? Wij adviseren je graag en zorgen voor een aanbod op maat.

Wanneer je een autoverzekering afsluit dan bevat die hoe dan ook de verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, meestal gecombineerd met rechtsbijstand. Daardoor komt je verzekering tussen in schade die je als chauffeur aan derden veroorzaakte en ook eventuele juridische kosten worden gedekt.

Maar daarmee is lang niet alles gecoverd. Je gezinsleden, jijzelf en je eigen wagen vallen niet onder de verplichte verzekering. Het is dus aan te raden om je verzekering ‘à la carte’ uit te breiden.

Aanvullende autoverzekering

Om met een gerust hart de baan op te gaan zorg je er best voor dat, bij een ongeval, de schade die je zelf of je wagen oploopt mee verzekerd is. Er bestaan een aantal aanvullende verzekeringen die het voor jou en voor je portemonnee heel wat aangenamer kunnen maken. We zetten de belangrijkste even op een rij:

  • De bestuurdersverzekering: de naam zegt het al, hiermee ben je als bestuurder verzekerd voor schade die je zelf oploopt bij een ongeval. Ook arbeidsongeschiktheid of ziekenhuisopname zitten meestal mee in dit pakket.
  • De omniumverzekering: dit is de meest complete dekking voor je wagen. Voor nieuwe wagens wordt meestal een full-omnium aangeraden. Alle risico’s zijn gedekt en de wagen wordt bij total loss voor de volle waarde terugbetaald. Na verloop van tijd of bij tweedehandswagens kan dan voor een ‘kleine omnium’ worden gekozen. Wij adviseren je graag over de beste omniumverzekering voor jouw wagen.
  • Bijstandsverzekering: hiermee vertrek je zonder zorgen op reis. Je bijstandsverzekering helpt je bij ongevallen of ziekte in het buitenland.
  • Rechtsbijstandverzekering: deze verzekering wordt heel vaak genomen in combinatie met de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid en dekt jouw juridische kosten zoals die voor de rechtbank of voor een advocaat.

Een autoverzekering bij Zakenkantoor Bogemans

Een verzekering afsluiten bij ons kantoor is een logische keuze. Wij werken nauw samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en garanderen je een kwalitatief aanbod, aangepast aan jouw situatie.

Heb je vragen over je autoverzekering? Ben je op zoek naar professioneel advies of wil je een offerte op maat? Zakenkantoor Bogemans staat steeds voor je klaar.