Het is niet altijd te vermijden: soms is er hospitalisatie voor jou of één van je gezinsleden nodig. En hoewel je verplichte aansluiting bij een mutualiteit een deel van de ziektekosten dekt is de tussenkomst voor ziekenhuiskosten heel beperkt. Gelukkig kan je je verzekeren tegen de hoge ziekenhuisfacturen met een goede hospitalisatieverzekering.

Heeft jouw werkgever al een hospitalisatieverzekering voor je afgesloten?

Heel wat werkgevers voorzien voor hun medewerkers een hospitalisatieverzekering als extra legaal voordeel. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Maar tegelijk heb je als werknemer weinig inspraak in de collectieve dekking die je werkgever voor je regelde. Of de inhoud van de polis wordt aangepast zodat het voor jou wat minder interessant wordt.

Om te voorkomen dat je niet volledig gedekt bent via de collectieve hospitalisatieverzekering kan je kiezen voor een aanvullende verzekering, helemaal volgens jouw wensen en persoonlijke situatie.

De mogelijkheden in aanvullende dekkingen en polissen zijn bijna oneindig. Vaak biedt de collectieve verzekering van je werkgever je de kans om een aanvullende polis af te sluiten. Maar we raden je aan om je goed te laten adviseren door een specialist in verzekeringen. Want bij een onvolledige dekking zou je wel eens tegen heel onaangename verrassingen en torenhoge ziekenhuisfacturen kunnen aanlopen.

Kom gerust bij ons langs voor een aanbod op maat.

Je sluit zelf een hospitalisatieverzekering af,

Jouw werkgever heeft geen collectieve hospitalisatieverzekering? Dan zal je die zelf moeten afsluiten om je te beschermen tegen hoge facturen.

Je bent in België verplicht om je aan te sluiten bij een ziekenfonds. Daardoor heb je wel een ziekteverzekering, maar die dekt lang niet alle kosten. Zeker wanneer er gehospitaliseerd moet worden (of dat nu een dagopname of een langdurig verblijf is) komt de ziekteverzekering amper tussen.

De kosten voor ziekenhuisopname of voor consultatie bij een specialist kunnen hoog oplopen. Gelukkig is er dan de hospitalisatieverzekering. Die is niet verplicht, maar ze zal je wel van heel wat financiële zorgen kunnen besparen.

Het aanbod op de verzekeringsmarkt is erg groot. Maak een afspraak met ons zodat we samen met jou kunnen kijken naar de hospitalisatieverzekering of aanvullende verzekering die best bij je past. Dankzij ons netwerk en onze expertise kunnen wij je het beste aanbod garanderen.