Onbezorgd op vakantie vertrekken? Met een reisbijstandsverzekering dek je heel wat risico’s en geniet je dubbel van je reis.

Waarom een reisbijstandsverzekering?

We staan er niet altijd bij stil, maar ook op vakantie in het buitenland loop je heel wat risico’s. Een ongeval met de wagen, bagage verloren of beschadigd, plots ernstig ziek? Helaas valt het niet altijd te voorzien, maar gelukkig kunnen we ons wel wapenen tegen de onverwachte kosten die pech op reis met zich meebrengt.

Dankzij een reisbijstandsverzekering hoef je je over die kosten alvast geen zorgen te maken. Je verzekeraar betaalt ze. Vraag ons gerust naar onze voordelige en volledige dekkingen die we jou kunnen bieden.

Welke reisbijstandsverzekering afsluiten?

Er bestaan verschillende soorten reisbijstand. Zo kan je doorgaans kiezen voor verzekeringen die jou en je gezin gedurende het ganse jaar dekken bij je verblijf in het buitenland of voor formules die je enkel voor een bepaalde (vakantie)periode verzekeren.

Sommige reisbijstandsverzekeringen worden ook aangeboden door reisbureaus, touroperators of zelfs banken. Die zijn vaak erg goedkoop. Maar let op voor je zo’n contract afsluit. Goedkope verzekeringen hebben wel eens een addertje onder het gras. Zo kan het zijn dat de dekking of de maximale terugbetaling heel laag is. Lees dus steeds goed de inhoud van de polis na!

Dat geldt trouwens ook voor de (schijnbaar) gratis reisbijstandsverzekeringen die Visa of Mastercard aanbieden. Ook hier zijn de gedekte risico’s beperkt en de maximale tussenkomst lager dan bij een echte reisbijstandsverzekering. Aandachtig zijn is dus de boodschap.

Of kom vrijblijvend bij ons langs voor een reisbijstandsverzekering op maat. We stellen je graag de verschillende mogelijkheden voor.