Op zoek naar een autoverzekering op maat van jouw bedrijf? Wij adviseren je graag en zorgen voor een aanbod dat aansluit bij jouw wensen.

Wanneer je een autoverzekering afsluit dan bevat die hoe dan ook de verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, meestal gecombineerd met rechtsbijstand. Daardoor komt je verzekering tussen in schade die jij of je medewerkers als chauffeur aan derden veroorzaken en ook eventuele juridische kosten worden gedekt.

Maar daarmee is lang niet alles gecoverd. Jouw gezinsleden, jijzelf, je medewerkers en hun gezinsleden vallen niet onder de verplichte verzekering. Het is dus aan te raden om je verzekering uit te breiden in functie van je bedrijf.

Een aanvullende autoverzekering voor je wagenpark

Wanneer jij als ondernemer of één van je medewerkers de baan op gaat zorg je er best voor dat, bij een ongeval, de schade die zij, jijzelf en de bedrijfswagen oploopt mee verzekerd zijn. Er bestaan een aantal aanvullende verzekeringen die het voor jou en voor je onderneming heel wat aangenamer kunnen maken. We zetten de belangrijkste even op een rij:

  • De bestuurdersverzekering: de naam zegt het al, hiermee ben je als bestuurder verzekerd voor schade die je zelf oploopt bij een ongeval. Ook arbeidsongeschiktheid of ziekenhuisopname zitten meestal mee in dit pakket.
  • De omniumverzekering: dit is de meest complete dekking voor je wagen. Voor nieuwe wagens wordt meestal een full-omnium aangeraden. Alle risico’s zijn gedekt en de wagen wordt bij total loss voor de volle waarde terugbetaald. Na verloop van tijd of bij tweedehandswagens kan dan voor een ‘kleine omnium’ worden gekozen. Wij adviseren je graag over de beste omniumverzekering voor jouw bedrijfswagen.
  • Bijstandsverzekering: zijn je medewerkers wel eens in het buitenland? Je bijstandsverzekering helpt hen bij ongevallen of ziekte in het buitenland.
  • Rechtsbijstandverzekering: deze verzekering wordt heel vaak genomen in combinatie met de verplichte burgerlijke aansprakelijkheid en dekt jouw juridische kosten zoals die voor de rechtbank of voor een advocaat.

Een bedrijfswagenverzekering bij Zakenkantoor Bogemans

Een verzekering voor je bedrijfswagen afsluiten bij ons kantoor is een logische keuze. Wij werken nauw samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en garanderen je een kwalitatief aanbod, aangepast aan jouw situatie.

Heb je vragen over je professionele autoverzekering? Ben je op zoek naar professioneel advies of wil je een offerte op maat? Zakenkantoor Bogemans staat steeds voor je klaar.